top of page

Om oss

Fragaria Trädgårdar har sedan 2006 drivits av Filip Eklås, trädgårdsentreprenören med en treårig biodynamisk trädgårdsutbildning från Skillebyholm.

Vi jobbar med trädgårdsdesign, skötsel och anläggning - behöver du hjälp med planering av din trädgård anpassar vi det efter dina önskemål och behov.

Fragaria Trädgårdar har sedan 2006 drivits av Filip Eklås, trädgårdsentreprenören med en treårig biodynamisk trädgårdsFragaria trädgårdar jobbar med trädgårdsdesign, skötsel och anläggning - behöver du hjälp med planering av din trädgård anpassar vi det efter dina önskemål och behov
"Att arbeta hållbart är en av våra grundprinciper. Vi värnar om kvalitet framför kvantitet."

- Filip Eklås, entreprenör och trädgårdsmästare

Fragaria Trädgårdar har sedan 2006 drivits av Filip Eklås, trädgårdsentreprenören med en treårig biodynamisk trädgårdsutbFragaria trädgårdar jobbar med trädgårdsdesign, skötsel och anläggning - behöver du hjälp med planering av din trädgård anpassar vi det efter dina önskemål och behov.  ​

Naturen är det mest värdefulla vi har. En fördelningsetisk hållning till verksamheten är en förutsättning för en god och hållbar miljö på lång sikt. Vi följer därför Mark- AMA’s normer, tycker miljöcertifiering är en självklarhet, men att dessutom vara rättvisemärkta, är desto viktigare. Fragaria Trädgårdar värnar om kvalitet framför kvantitet.

bottom of page